Ali Ziya Kocainan'ın çocukları Güzin, Nesrin ve Cemil'e yazdığı mektup
Files
File Description SizeFormat 
AFMSBKDOC092.jpg712.67 KBJPEG
Title
Ali Ziya Kocainan'ın çocukları Güzin, Nesrin ve Cemil'e yazdığı mektup
Creator
Ali Ziya Kocainan
Description
Mektupta 9 Ağustos 1927/Güzin'ciğin Nesrin'ciğim Cemil'ciğim, Babayı pek unuttunuz. Oğlum da mı unuttu ki ne resmini ne yazısını gönderiyor artık! Nesrin'in mektubunu alalı bir buçuk hafta, Güzin'in mektubunu alalı bir hafta oldu. Her ikinize de aynı günde cevab yazdım. Bir satır bir şey yazmak çok güç mü? Mektub gelmemişse ha bugün gelir ha yarın gelirler de yazmıyorlar diye söyleniyorum. Bir de bakıyorum ki ne gelen var ne giden! Annen telgrafla birkaç güne kadar geleceğiz diyor. Allah'ın günü bitmez. Birkaç gün ne demektir? Sizlere beni göreceğiniz gelmiyorsa Kalamış'ı eğlenceyi benden çok ziyade seviyorsanız söyleyin de ben de sizi o kadar seveyim. Ben de kendime eğlence bulayım da onu seveyim. Sizi sevdiğimden denizden mahrum olmasınlar [...] orada bıraktım ama artık çok oldunuz: Benim canım çok sıkılıyor: patlıyorum rica ediyorum çabuk gelin. yazıyor.
Note
Mektubun sağ üst köşesinde Haydar ve Şurekâsı İnşaat İdarehanesi, Ankara Balıkpazarı Fettahcızade Çarşısında 21-22 yazıyor.
Issue Date
1927-08-09
Subject
Location
SALT Research
URI
https://archives.saltresearch.org/handle/123456789/31686
Collections
Type
Format
Handwritten
Identifier
AFMSBKDOC092
Rights
Open Access
Accrual Method
Donation

RIGHTS STATEMENT

Salt is a partner of Flickr Commons. All visual materials within Flickr Commons and digitized by Salt Research which are accessible via saltresearch.org are shared under the Creative Commons license:

This material is provided solely for the purpose of individual research. It can be used under Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0) license. The terms specified hereunder:

• The creator or the licensor of the work should be stated in all copies,
• Copies of documents, or documents created from copies can not be used commercially,
• Documents can not be remixed, transformed or built upon.

For each use, credits should be given as stated in the record.
(e.g. Salt Research, Harika-Kemali Söylemezoğlu Archive)

For any rights requests outside of personal research purposes, please contact Salt Research via salt.research@saltonline.org