A Hékim Han, Les officiers allemands s'amusant avec les as des massacrés Arméniens - Hekim Han'da, Alman subaylar katledilen Ermeni kemikleriyle eğleniyor.
Files
File Description SizeFormat 
AFMSBDIVH142.jpg769.22 KBJPEG
AFMSBDIVH142A1.jpg743.63 KBJPEG
Title
A Hékim Han, Les officiers allemands s'amusant avec les as des massacrés Arméniens - Hekim Han'da, Alman subaylar katledilen Ermeni kemikleriyle eğleniyor.
Publisher
Matbaa: Der Nersesyan, G. Bolis, Constantinople
Description
Ön yüzde: Hekimhan yakınlarında Alman subaylar katledilmiş Ermenilerin kemikleriyle eğleniyorlar. Arka yüzde: Olağanüstü temsil, H.H. G. Grubunun karşılaştırılamayacak derecede konuşan ve canlı resimlerimiz. [Bengal ateşlerinin içinde veya Begngalyan isimse burada Bengalyan ateşler içinde]. Ermeni bağımsızlık mücadelesi dönüştürülmüş ana Ermenistan şehitlerin kemiklerinin önünde ve sanatsal bir başyapıt Beethoven ve kendi müziği. Dzağgazart pazar yortusu günü 13 nisan tam saat bir buçukta, Bri-Şan'daki çiçeklerle ve yapraklarla bezenmiş salonunda.
Note
Dzağgazart günü, Ermenilerin paskalyası olan Zadik’ten bir hafta önceki ayin. İsa’nın Kudüs’e girişinin yıldönümü olarak kabul ediliyor. İsa Kudüs'te müminler tarafından nasıl karşılanmışsa, ona benzer bir hazırlık yapılarak kiliselerden başlayarak evlere kadar her yer çiceklerle, zeytin dallarıyla donatılıyor.
Language
Armenian
French
Location
SALT Research
URI
https://archives.saltresearch.org/handle/123456789/32696
Collections
Type
Format
14,7-10,7 cm, Printed-Sepia
Number of Scanned Documents
1
Identifier
AFMSBDIVH142
Rights
Open Access
Accrual Method
Donation

RIGHTS STATEMENT

Salt is a partner of Flickr Commons. All visual materials within Flickr Commons and digitized by Salt Research which are accessible via saltresearch.org are shared under the Creative Commons license:

This material is provided solely for the purpose of individual research. It can be used under Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0) license. The terms specified hereunder:

• The creator or the licensor of the work should be stated in all copies,
• Copies of documents, or documents created from copies can not be used commercially,
• Documents can not be remixed, transformed or built upon.

For each use, credits should be given as stated in the record.
(e.g. Salt Research, Harika-Kemali Söylemezoğlu Archive)

For any rights requests outside of personal research purposes, please contact Salt Research via salt.research@saltonline.org